Referenser

Nedan följer vad personer som provat Postural Workout har upplevt.

 

-en del referenser är nedkortade, klicka på referensens rubrik för att se hela referensen 

Elitidrottare har upplevt:

ryggsmärtor

Har varit smärtfri ända sedan den dagen jag var hos dig i April. Ända sedan jag började tävla på allvar som pojk så har jag aldrig haft en hel säsong utan skador. Alltid haft ont någonstans och vanligtvis i ryggen. Men att jag nu i snart 6 månader varit helt skadefri är jag extremt glad över!

- Eric Samuelsson, Elit-tennisspelare

Baklårssmärtor

Jag hade stora problem med en baksida lårskada 3 veckor innan SM i Styrkelyft, och med hjälp av Rasmus och Postural träning blev jag snabbt bättre och kunde prestera på min högsta nivå. Jag vann Guld i -66kg 14-19år, och var då 15 år gammal.

-Petter Ekfeldt, SM-Guld i Styrkelyft.

Höftproblematik

"Tack Rasmus för att du lyckades hjälpa mig tillbaka till det bästa som finns, Tennis!"

 

För ett år sedan rycktes tennisen bort från mitt liv. Tennis har varit en stor del av mig så länge jag minns. Min höftskada blev den största utmaningen jag har mött! Efter två besök hos Rasmus har jag varit smärtfri. Jag fortsätter med dina övningar och följer dina råd. Min tacksamhet till dig går inte att beskriva med ord.

-Emma Shasteen, tennisspelare med flera junior SM-guld på meritlistan.

diskbråck, ryggskott

Jag har jobbat med trav hela mitt yrkesliv, dom sista 22 åren som professionell kusk. I november 2013 fick jag ett rejält diskbråck som tvingade mig att ta en timeout från körningen,operation var mkt nära, men  i samband med det fick jag tips om att prova Postural Terapi, det hjälpte mig tillbaka till tävlingsbanan på förvånansvärt kort tid, och framför allt har jag inte haft ett enda ryggskott sen jag började med Postural Terapi.

-Örjan Kihlström, professionell kusk med över 6000 segrar, framröstad till årets kusk 8 gånger och flertalet tunga titlar som Elitloppet, Prix d'Amérique och kriterieseger på meritlistan

Diskbuktning/ryggsmärta

För 3 år sedan fick jag reda på att jag hade en utbuktande disk i ländryggen som låg och skavde på min nerv, ibland kunde hela vänster benet domna bort. Som elitidrottare trodde jag att min karriär var över. Fick hjälp av Rasmus och sakta men säkert med behandling och övningar blev jag bättre. Nu har jag tävlat rodd i ca 1,5 år igen och har sällan ont av min skada. Rasmus har hjälpt mig något otroligt och den behandling/hjälp man får är av högsta klass! Även när jag bodde utomlands kontaktade jag Rasmus kring råd då det var honom jag litade mest på!

-Mimi Grosselius, Elitroddare med flera SM-Guld på meritlistan 

smärtfri med maximerad prestation

Jag är väldigt kräsen när det kommer till att ta extern hjälp i form av manuell terapi, massage och träningsprogram. Beslutet att ta hjälp av Rasmus är dock ett jag aldrig kommer ångra. Jag har inte bara fått hjälp med bli smärtfri utan även med att kunna prestera maximalt i mina idrotter. Numera rekommenderar jag alla mina egna klienter att ta kontakt för att bli kvitt problemen på djupet.

- Sharam Alborz, SM-Guld i styrkelyft, ultra-traillöpare och ägare av Vagnhallen CrossFit. Tidigare innehavare av svensk rekord i marklyft 275,5 kg med en kroppsvikt på 73,5 kg.

Ryggproblem

Tack Rasmus, min rygg har varit bra ända sedan jag varit hos dig, försöker göra övningarna varje dag. Min rygg har känts jättebra och jag har varit med på allt under träningarna.

- Maja Svensson, Elit-handbollsspelare

konstant ryggvärk

"Efter att ha haft konstant ont i ryggen senaste tre åren och besökt en större mängd fysioterapeuter av olika slag utan hjälp blev Rasmus min räddning. Ett liv som präglats av ishockey och CrossFit har satt sina spår med diverse stelheter och smärta. Med Rasmus hjälp kan jag nu äntligen röra mig smärtfritt, träna bättre och inte behöva pusta och stöna när jag tar på mig strumpor och skor! Som gymägare är Rasmus den första jag rekommenderar mina medlemmar att gå till vid kroppsliga problem. Proffsig och extremt  kunnig med fin fingertoppskänsla. Min bäst investerade peng någonsin!”

- Fredrik Cedergren, tidigare landslagsspelare i ishockey, Ägare av Vagnhallen CrossFit

nedan följer referenser från personer med vanligt förekommande symtom i dagens samhälle:

hälsporre

I början av 2017 fick jag hälsporre som gjorde mycket ont. De jag pratade med sade att det sitter i under lång tid. Då blev jag rekommenderad att kontakta Rasmus. Efter besök hos honom med behandling och genomgång av ett noga specificerat träningsschema blev jag av med hälsporren efter 2 veckor.

John Brolin

Kroniska diagnoser

Jag har på nära håll sett de underverk som Rasmus utövat på smärt-tillstånd och stela kroppar. Kronisk värk som magiskt försvunnit på 20-30 minuter. Jag och Rasmus har jobbat ihop med workshops och i olika sammanhang och jag har sett ryggskott, impingement-axlar, knävärk försvinna på bara några dagar, trots kroniska diagnoser! 

- Maria Cerboni - Yoga Teacher of the Year 2018 Sweden - guide - Board yoga - SUP instructor - founder of Corpo By Cerboni

Diskbråck i nacken och besvär skuldror/axlar

Med denna träning har jag fått kunskaper och verktygen om kroppsbalansering och hur detta hjälper mig att långvarigt få bra resultat på min smärta i kroppen.

- Annie Ohlsson

Återkommande ryggskott 

"I skrivande stund har det hunnit bli 2018 och jag har sedan mitt första möte med Rasmus sommaren 2017 varit nästan helt smärtfri, inte haft några ryggskott och har dessutom en annan rörlighet än vad jag hade tidigare, äntligen kan jag sitta på huk!"

- Maria Breitholtz Söderström

 

.

höftartros 

Efter att ha provat massa olika terapier såsom Naprapati, massage, ”artros-skola” (sjukgymnast) samt akupunktur så kunde jag till sist hitta något som verkligen gjorde nytta. Detta var när jag kom i kontakt med Postural Terapi där man tog ett helhetsgrepp för min kropp. 

- David Sjöberg

knäsmärtor

Jag uppskattar verkligen din behandling och känner att det har hjälpt mig rejält med mitt knä. Nu rör jag mig obehindrat igen! Tusen tack Rasmus..

- Thor Maugesten

axelvärk - frusen skuldra 

Jag fick diagnosen frozen shoulder (frusen skuldra) i mitten av 90-talet och fått behandlingar och kortison-sprutor vid flera tillfällen så jag har fått förkalkningar men inte sluppit smärtan förrän efter behandling hos Rasmus - det är faktiskt fantastisk att inte ha ont!

-Sigrid Andreasson

kronisk värkproblematik

Rasmus Svärd, Postural Terapeut på Postural Workout, var den person som, efter fyra års sökande, hittade en lösning på min problematik. Han har ett fantastiskt öga att se kroppen som en helhet. Ett långsiktigt och professionellt koncept som ger mig trygghet och stabilitet.

- Daniel Blomdahl

Ridolycka och tidigare förlamning

2007 var jag med om en ridolycka och bröt nacken med en inkomplett tetrapares som följ. Initialt var jag helförlamad men har kommit upp på benen och är idag gående. Jag har under dessa år träffat på olika yrkesgrupper inom rehabilitering ( sjukgymnaster, napprapater, kiroropraktiker och olika Personliga Tränare). Jag är dessutom själv utbildad gruppträningsinstruktör och har läst anatomi, fysiologi och träningslära.

 

När jag nu fått hjälp av Rasmus och fått pröva på den posturala terapin så upplever jag stora framsteg och tänker att det var ju synd att jag inte träffat på Rasmus och denna behandlingsform tidigare. Jag har fått mycket mindre kramper och lättare att gå, t.ex släpar jag inte längre min högra fot, har fått mycket bättre kontakt med olika muskelgrupper som tidigare har varit svåra att aktivera. Jag kan verkligen rekommendera detta till alla som behöver hjälp! det är effektivt, skonsamt och ofarligt. Dessutom lär man sig väldigt mycket hur kroppen fungerar .

 

Att Rasmus sen är en väldigt positiv och inspirerande person bidrar ju till att det dessutom blir roligt att träna.

Jag är väldigt glad över att äntligen fått så bra redskap i min rehabilitering/vardag .

- Karin Tomner Broman

Före/efter bilder på personer som genomgått postural-behandling

Efter en längre period av Postural träning...

Efter ca 25 minuter Postural träning..

I början och slutet av första besöket. Bilden illustrerar maximal förmåga att lyfta benet från bänken.

Kontakt

Ring/smsa mig: 0733-443484

Maila mig: rasmus@posturalworkout.com

© 2018 by Postural Workout. All Rights Reserved,